ГУР про атаку дронів на Москву: Режим Путіна не контролює небо навіть над центром столиці


ГУР про атаку дронів на Москву: Режим Путіна не контролює небо навіть над центром столиці

Андрій Юсов (Фото: скриншот з відео)

У Головному управлінні розвідки Міноборони заявили, що режим диктатора Володимира Путіна не контролює небо навіть над центром Москви, куди вранці 24 липня прилетіли невідомі ударні безпілотники. Про це в ефірі національного телемарафону повідомив представник ГУР Андрій Юсов.

Читайте нас в Telegram: тільки важливі та перевірені новини

За його словами, наліт дронів на Москву — це «хороші новини, які тішать усіх».

«Вибухи в Москві, де розташовані ключові об’єкти військового командування РФ, показують, що навіть небо над такими об’єктами режим Путіна не контролює», — сказав Юсов.

Розвідник зазначив, що подібні «інциденти» продовжуватимуться і набиратимуть обертів, доки росіяни не залишать територію України.

«Щодо Криму, то постійні вибухи деморалізують ворога, багато окупантів вивезли свої сім’ї. Вони вже розуміють, що Крим не є тилом і безпечною територією», — резюмував він.

  • Вранці 24 липня влада окупантів та росЗМІ повідомили про атаку дронів по столиці Росії Москві. У мережі з’явились відео та фото з наслідками атаки.
  • Джерела LIGA.net у спецслужбах повідомили, що наліт безпілотників на Москву – це операція Головного управління розвідки Міноборони.
  • 4 липня Москва зазнала другої за масштабом атаки дронів-камікадзе з початку її агресивної війни проти України.

Читайте також: Дрон у Москві атакував біля центру кіберзлочинності російської розвідки – Грозев

Джерело

Новости Украины