ГУР та Білий дім прокоментували теракт у Крокусі центрі

ГУР та Білий дім прокоментували теракт у Крокусі центрі

Фото: REUTERS

Терористичний акт, який відбувся 22 березня у концертній залі «Крокус Сіті Холл», не має жодного відношення до України. Про це у коментарі «Українській правді» повідомив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов.

— Це свідома провокація спецслужб Путіна, про яку попереджала міжнародна спільнота. Кремлівський тиран із цього розпочинав свою кар’єру і такими ж злочинами проти власних громадян хоче її завершити, — сказав він.

Представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Черняк вважає, що віддаючи всі зусилля на окупацію чужих територій, Росія втратила контроль у себе всередині.

Крокус-Сіті — це найбільший у Росії торгово-виставковий та діловий центр, розташований в Красногорську Московської області, він знаходиться поряд з МКАД між Новоризьким і Волоколамським шосе.

22 березня троє чоловіків у камуфляжі увірвалися до концертної зали через партер, стріляли у людей поблизу та кидали запальні шашки. Загинули 40 людей, понад сто поранено.
Джерело

Новости Украины