Харциз: Підготовка до бою з Веласкесом пройшла дуже добре, я в гарній формі

Харциз: Підготовка до бою з Веласкесом пройшла дуже добре, я в гарній формі

Ярослав Харцыз. Фото — ФБУ

Український боксер легкої ваги Ярослав Харциз (4-0, 3 КО) розповів про підготовку до бою з аргентинцем Аланом Веласкесом (4-18-1, 1 КО).

“Підготовка до цього поєдинку проходила дуже добре. Я був на спарингах у Ярослава Михалушка, з яким будемо виступати в одному боксерському шоу цієї суботи. У горах набрався здоров’я, надихався свіжим повітрям. Я в гарній формі і налаштований на перемогу”.

“Що стосується аматорського боксу. Влітку я завершив змагання на відбірковому турнірі та не зміг попасти на Олімпійські Ігри. Але я не жалкую, дуже радий, що спробував. Я був близький до ліцензії, але програв у рівному бою майбутньому олімпійському чемпіону. Тому на даному етапі вважаю, що немає сенсу боксувати в аматорах. Я отримав все що міг, здобув великий досвід, багаж, вдосконалив свої боксерські навички. Я вдячний Федерації боксу, Міністерству спорту, всім тренерам за все”.

“Мені дуже подобається графік у професійному боксі. Якщо у любителях ти практично постійно на зборах і працюєш за планом збірної, то зараз я можу багато часу приділити роботі над своїми помилками, розвитку нових якостей. Зараз я багато працюю над вибуховою силою, над концентрацією, творчо підходжу до тренувального процесу. В цьому плані професійний бокс мені підходить більше”.

“Щодо планів на майбутнє, Олександр Красюк – дуже досвідчений промоутер, який знає свою справу дуже добре, про це свідчать останні результати. Я довіряю його баченню. Моє завдання – показувати гарний бокс, йти до великих боїв, до всіх титулів світового боксу”.

Харциз проведе бій з Веласкесом 28 вересня. Боксерський вечір пройде у Винниках.

Останній бій Ярослав провів у грудні минулого року. Харциз у третьому раунді переміг технічним нокаутом іншого українця Артема Айвазіді.

Джерело

Новости Украины