Харків’ян просять гуляти містом обережно

У лісосмугах можуть бути міни.

Гуляти можна у саду Шевченка та парку Горького, інші місця залишаються замінованими.

Після підриву на Салтівці двох підлітків мер Харкова Ігор Терехов звернувся до харків’ян із закликом не відвідувати лісосмуги та інші зелені локації, оскільки там можуть знаходитися замасковані окупантами міни та снаряди, які досі не розірвалися і поки що не знешкоджені..

«Сьогоднішній випадок, коли двоє дітей отримали сильні поранення, має стати уроком для всіх нас. Я хочу звернутися до всіх харків’ян, щоб вони були дуже обережними і не гуляли лісосмугами і такими зеленими локаціями, де ще можуть залишатися міни та снаряди, що не розірвалися», — сказав Терехов.

За інформацією Терехова, наразі вже розмінована територія саду Шевченка та парку Горького, тому там гуляти можна. Окрім замінувань, слід пам’ятати про небезпеку обстрілів.

«Війна йде, ворог підступний. Зараз, дякувати Богові, немає обстрілів Харкова, але ми повинні розуміти, що прильоти можуть бути будь-якої миті. Тому прошу всіх харків’ян поставитися дуже обережно до свого життя та життя дітей», — звернувся Терехов.

Як писав UA-NEWS.in.ua, удень 11 листопада по вулиці Бучми в Харкові двоє підлітків віком 12 та 15 років знайшли підривач від реактивної системи залпового вогню, він здетонував. Хлопці отримали осколкові поранення ніг, їх госпіталізували до лікарні.

Джерело

Новости Украины