Харківський чиновник під час війни поїхав до Ніцци

Сергій Колесник, ймовірно, перебуває у Франції.

Директор департаменту земельних відносин Харківської міської ради Сергій Колесник опублікував у соцмережах фото, де він відпочиває в Ніцці (Франція) під час війни в Україні.

Напередодні він опублікував фотографію на своїй сторінці у Facebook, вказавши геолокацію. На одній зі світлин чиновник, ймовірно, з родиною знаходиться на центральній площі в Ніцці, в руці він тримає пакет з елітного бутіка Hermes, на двох інших фото він — поруч із машиною Porsche з харківськими номерами. Вартість такого автомобіля складає майже 4,7 мільйона гривень.

Сергій Колесник закрив доступ до своєї сторінки Facebook після того, як його фото поширили у соцмережах.

Мер Харкова Ігор Терехов доручив провести перевірку та пообіцяв при підтвердженні факту перебування в Ніцці звільнити Сергія Колесника. Про це пише «Думка» з посиланням на коментар Терехова.

«У мене рішення однозначне. Ця людина не повинна обіймати, якщо підтвердяться факти, таку посаду, яку вона обіймає, — сказав Терехов. — Я дав завдання буквально вчора після цієї інформації перевірити всі факти. Якщо факти підтвердяться, він буде звільнений».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Харківські можновладці та олігархи розважаються у Франції, доки Україна воює

Зазначимо, депутати Харківської міської ради від партії «Європейська солідарність» виступили з вимогою провести перевірку факту перебування Сергія Колесника у Ніцці. Вони заявили, що ініціюватимуть його звільнення, якщо факт підтвердиться.

«Доки Харків піддається щоденним обстрілам російських ракет, чиновник Харківської міськради відверто ділиться подробицями свого курортного відпочинку у Франції, — сказано у заяві. — Фракція депутатів «Європейська солідарність» в Харківській міській раді звертається з вимогою здійснення перевірки вищенаведеної інформації та у разі підтвердження її достовірності виступає з ініціативою звільнення Сергія Колесника з посади директора департаменту земельних відносин у Харківській міській раді».

Джерело

Новости Украины