Hyundai анонсував нову генерацію кросовера Kona

Корейська компанія Hyundai розширює свою лінійку електричних автомобілів та представляє абсолютно нову Kona. Модель уособлює основні цілі компанії – рух у досягненні екологічної мобільності й забезпечення високотехнологічного дизайну, що здатні задовольнити різноманітні потреби автовласників.

Про це повідомляє пресслужба виробника. Ефектний дизайн екстер’єру Hyundai Kona доповнюється практичним, об’ємним та зручним салоном, який забезпечить комфорт і функціональність як водію, так і пасажирам.

Новинка має футуристичний зовнішній вигляд. Міський кросовер у новій генерації став більшим в обсягах. У довжину модель зросла до 4355 мм (+150 мм), стала ширшою на 25 мм, а колісна база стала довшою на 60 мм. Також модель отримала інноваційну світлодіодну світлотехніку Pixelated Seamless Horizon Lamp, яка додає виразного характеру образу кросовера.

Нова лінійка Kona стартує з електричної моделі й буде мати всі переваги, як у дизайні, так і технічних характеристиках, що доступні електричним авто. І тут компанія зробила певні інновації, адже в електричний автомобіль був інтегрований ДВЗ, а не навпаки, як це робилося виробниками раніше.

Просторий салон нагадує стилістичні рішення, які були вже застосовані у моделі Ioniq 5. Повністю цифрова панель приладів має два 12,3-дюймових екрани, об’єднаних у єдиному корпусі.

Попри схожу архітектуру, кожна модель матиме свій особливий вигляд, який буде залежати від модифікації: електричної, гібридної, з ДВЗ або спортивної N Line. Наприклад, електрична версія буде відрізнятися переднюю панеллю за декоративним піксельним декором, 19-дюймовими дисками особливого дизайну та іншим заднім бампером.

Очікується, що гібридна версія отримає у своє розпорядження 1,6-літровий 4-циліндровий двигун потужністю 141 к.с. Електрична Kona EV буде матиме батарею місткістю 64,8 кВтг, яка живитиме 204-сильний електродвигун. Цей тандем забезпечить кросоверу запас ходу понад 407 км.

Продаж новинки почнеться наступного року.

Як повідомляв раніше OBOZREVATEL, компанія Hyundai показала спортивний кросовер Venue N Line.

Джерело

Новости Украины