Як же так могло бути? — у Мелітополі продавця ковбас викрили в обмані

Как же так могло быть? - в Мелитополе продавца колбас уличили в обмане

Нерідко купуючи продукти в Мелітополі можна виявити недовагу, напевно, кожен хоча б один раз ставав жертвою обману продавців.

Розпізнати, що тебе обважили або обрахували, вдається не завжди. Торговці в магазинах віртуозно "грають із цифрами", а покупці платять більше, ніж потрібно0, забезпечуючи їм "другу зарплату". Так, на вудку продавця "Бердянського м'ясокомбінату" на пр. 50-річчя Перемоги ледь не попалася мешканка Мелітополя. Недобросовісного продавця дівчина викрила в обмані. Невідомо, скільки б іще мелітопольців переплачували за товар, якби покупчиня не попросила обнулити ваги, адже вага придбаної продукції не відповідала показникам ваг.

— Магазин "Бердянські ковбаси" перед будинку побуту Південний на мікрорайоні. Ваги спочатку стоять на 25 грамів. Вона так ретельно рахувала суму покупки. Залишила її на вагах. Прошу зняти з ваг. Прошу обнулити ваги, а вже потім зважити. На обличчі здивування. Мовляв, "як же так могло бути?". Час на годиннику 16.50, тобто людина весь день обманювала людей. У мене різниця виявилася 11 рублів. А там люди роблять по 2-5 різних покупок, які їм зважують. Будьте уважні.

Щоб звести обман до нуля, потрібно уважно стежити за показниками на вагах, не соромитися користуватися калькулятором і перевіряти розрахунки продавців. Також не варто забувати про контрольні ваги і в разі обважування повідомляти про це адміністратора торгової точки.

Нагадаємо, "Цей Балицький усіх обдурив" — доброволець із Мелітополя розповів правду про службу в батальйоні Судоплатова.

Джерело

Новости Украины