Які егіони України допомагають Харківщині у відновленні

На Харківщину прибувають фури та вагони з допомогою.

Області надсилають фінансову допомогу та будівельні матеріали.

Десять регіонів України допомагають відбудовувати Харківську область. Допомогу, зокрема, отримали Ізюм, Балаклія, Дергачі, Чугуїв, Лозова, Мала Рогань. Про це повідомили у Харківській обласній військовій адміністрації.

«Одеська та Полтавська області підтримали фінансово, планує таку ж допомогу Івано-Франківщина. Дніпропетровська, Житомирська, Кіровоградська, Рівненська, Черкаська, Тернопільська, Закарпатська області передають будівельні матеріали», — розповіли у ХОВА.

Зокрема, Дніпропетровська область надіслала місту Ізюму цеглу, Кіровоградська передала Балаклії, Дергачам та Чугуєву OSB- плити, брус, плівку та гідробар’єр. Рівненська область виробляє віконні блоки для села Мала Рогань, а також надіслала два вагони з будівельними матеріалами. Ці будматеріали розподілять між населеними пунктами Харківської області.

Черкаська область допомагає Лозовій, Чугуєву та Балаклії. Партію допомоги сформували в Закарпатській і Тернопільській областях, її відправлять у Харківську область незабаром.

Фото: ХОВА Фото: ХОВА Фото: ХОВА Фото: ХОВА Фото: ХОВА Фото: ХОВА Фото: ХОВА Фото: ХОВА ПопереднійНаступний

Як писав UA-NEWS.in.ua, «Червоний Хрест» надасть деяким жителям Харківської області 25 000 гривень на ремонт домівок, які були пошкоджені внаслідок війни. Фінансова допомога передбачена для 10 000 домогосподарств.

Джерело

Новости Украины