Єфросиніна, MONATIK, Полякова та інші заспівали про насильство над жінками (відео)

До мурашок

Знаменитості об’єдналися проти домашнього насильства

25 листопада – Міжнародний день боротьби за ліквідацію насильства стосовно жінок. Маша Єфросиніна, телеведуча і почесна послиня Фонду ООН в питаннях народонаселення, а також MONATIK, Оля Полякова, Юлія Саніна, Тарас Тополя і Alyosha закликають звернути увагу на проблему насильства над жінками в Україні, повідомляє Сьогодні.

Зірки записали проникливе відео про важку тему, яка стосується всіх жінок в світі. Ролик з’явився на сторінках знаменитостей в соцмережах.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Masha Efrosinina (@mashaefrosinina)

«Завтра вранці ви включите телевізор або відкриєте інтернет, і дізнаєтеся, що 25 листопада – Всесвітній День Боротьби з насильством над Жінками. Цей день покладе початок Всесвітній акції #16днейпротигендерногонасилля. Але сьогодні особисто я хочу сказати вам, що останні кілька років ми з вами вивели цю тему з громадської сліпоглухонемоти настільки, що можемо відчути результат: створюються організації, рухи, тему піднімає преса, будуються притулки! А, головне, жінки поступово перестають боятися визнавати, що терпіли насильство і знаходять в собі сміливість просити про допомогу, розривати цей складний і задушливий круг», – написала Маша Єфросиніна в своєму Instagram-акаунті.

За словами Маші, роботи по боротьбі з насильством в нашій країні ще дуже багато, але вона рада, що до цієї проблеми почали прислухатися.

«Мене промурашило. Так сильно і так важливо!», «Мурашки по шкірі», «До мурашок. Неймовірно», «Це дуже сильно», – пишуть в коментарях під відео.

Источник

Новости Украины