«Інтер» та «Севілья» вийшли у фінал Ліги Європи

Хто вийшов у фінал Ліги Європи
/ GETTY IMAGES

У понеділок, 17 серпня, визначився другий фіналіст Ліги Європи. Ним став «Інтер». Тож вже у п’ятницю, 21 серпня, відбудеться фінальний матч турніру.

Шостий фінал для «Севільї»

Напередодні у фінал Ліги Європи вийшла «Севілья». Іспанська команда обіграла англійський «Манчестер Юнайтед». Хоча саме МЮ першим відкрив рахунок. «Червоні дияволи» заробили пенальті, який впевнено реалізував португалець Бруну Фернандеш.

​До теми: «Севілья» здолала «Манчестер Юнайтед» і вийшла у фінал Ліги Європи: відео

Однак ще до перерви «Севільї» вдалося зрівняти рахунок. А вже у другому таймі де Йонг забив другий гол «Севільї», який і приніс команді перемогу.

Для «Севільї» це шостий вихід у фінал Ліги Європи. При цьому команда виграла всі п’ять попередніх фіналів – у 2006, 2007, 2014, 2015 та 2016 роках

«Інтер» виходить у фінал, втрачений шанс для «Шахтаря»

Другий учасник фіналу визначався у матчі між «Шахтарем» та італійський «Інтером». Українській команді не вдалося пробитися у головний матч турніру.

Як це було: «Шахтар» зазнав розгромної поразки від «Інтера» у півфіналі Ліги Європи: відео

У першому таймі за «Інтер» відзначився Мартінес. А вже у другому таймі у ворота «гірників» влетіло ще чотири голи. Дублі оформили Мартінес та Лукаку, ще один гол забив Д’Амброзіо.

Хто стане володарем трофею дізнаємось вже у п’ятницю, 21 серпня о 22:00.

Источник

Новости Украины