«Його вбили безкінечним переслідуванням, обшуками та цькуванням». Мер Дніпра Філатов прокоментував смерть Лисенка

За інформацією: Суспільне Дніпро.

Борис Філатов. ДніпроОВА

Міський голова Дніпра Борис Філатов в особистому Telegram-каналі прокоментував смерть свого ексзаступника Михайла Лисенка. За його словами, посадовця "фактично вбили так звані правоохоронці — своїми безкінечними переслідуванням, обшуками та цькуванням".

Також очільник міста висловився з приводу кримінальних справ, які правоохоронці відкрили щодо інших посадовців міської ради. За словами Філатова, "перевертні в погонах" фальсифікують докази, проводять слідчі дії без ухвал суду та підробляють експертизи.

"Друзі, як ви могли помітити, за останні декілька тижнів проти Дніпровської міської ради розгорнуто безпрецедентну кампанію зі знищення місцевого самоврядування. Десятки кримінальних справ, сотні обшуків, численні арешти. Все це свавілля якимось чином дивно збігається із жахливою інформаційною кампанією по дискредитації працівників та депутатів", — сказав він.

Борис Філатов зазначив, що звинувачені посадовці нададуть "вичерпні та публічні пояснення" на всі звинувачення.

Також, за його словами, для дискредитації місцевої влади планують розпочати нову кримінальну справу — стосовно придбання квадроциклів для армії. Як пояснив міський голова, для їхньої закупівлі оголосили тендер, де одна з компаній запропонувала найнижчу ціну.

"Якщо ви, такі блискучі правоохоронці, вважаєте, що можете зробити краще за нас, то зробіть. Перерахуйте війську хоча б свою зарплату — так, як перераховую я. Або розкажіть, що ви самі привезли для фронту. Що зробили особисто ви?" — прокоментував Філатов.

Суспільне надіслало запит до прокуратури та Державного бюро розслідувань, аби отримати коментар стосовно слів Філатова та деталі щодо розслідування у справі Лисенка.

Суспільне надіслало запити до прокуратури та ДБР. Суспільне Дніпро

Читати ще

Читати ще Помер ексзаступник міського голови Дніпра Михайло Лисенко

Новости Украины