Історію поїздок у громадському транспорті Чернігова тепер можна відслідковувати через особистий кабінет

За інформацією: Суспільне Чернігів.

Людина прикладає транспортну картку до валідатора у громадському транспорті. Суспільне Чернігів

Для пасажирів громадського транспорту у Чернігові запрацював сервіс, за яким можна відслідковувати історію поїздок по місту.

Про це у коментарі Суспільному розповів директор "Чернігівської транспортної компанії" Артем Тарасенко.

"З 6 червня на сайті транспортної компанії вже можна реєструватися в особистий кабінет. Там можна додати транспортну картку, банківську картку, відслідковувати всю історію своїх поїздок по цим карткам".

Для того, щоб додати транспортну картку в особистий кабінет, необхідно вказати номер картки, який зазначений під штрих-кодом, та пін-код від картки. Останній можна отримати, створивши заявку на сайті "Чернігівської транспортної компанії" (у розділі: користувачам — заявки) або ж звернувшись у кіоск "Чернігівпреса".

"Якщо людині складно зробити заявку на сайті, у кіосках безкоштовно нададуть цей код".

За словами Артема Тарасенка, поки що пасажири не дуже активно користуються такою послугою: наразі зареєструвалися в особистому кабінеті приблизно пів сотні людей.

В особистому кабінеті можна переглянути таку інформацію:

  • коли, на яку суму, та через який сервіс поповнили рахунок;
  • коли та у який час була поїздка;
  • на якому маршруті їхали;
  • номер транспортного засобу;
  • яку суму сплатили;
  • залишок на картці.

Більше інформації про користування транспортними картками (зокрема, пільговими транспортними картками) у громадському транспорті Чернігова слухайте у радіопередачі "Українського Радіо Чернігів" за посиланням тут.

Читати ще

Читати ще Блокування Чернігівською МВА оплати тролейбуса з автономним ходом: у міськраді розглядають можливість судового позову

Новости Украины