Із 18 червня споживачі «Полтаватеплоенерго» залишаться без гарячої води: яка причина

За інформацією: Суспільне Полтава.

Ілюстративне. Суспільне Вінниця

"Полтаватеплоенерго" призупинить подачу гарячого водопостачання для населення Полтави, оскільки ТОВ "Газопостачальна компанія "Нафтогаз Трейдинг" не продовжили дію договору із підприємством на закупівлю природного газу.

Про це повідомили на офіційному сайті "Полтаватеплоенерго".

В зв’язку з цим підприємство не зможе далі купувати блакитне паливо за пільговою ціною 7,42 за метр кубічний, йдеться на сайті "Полтаватеплоенерго".

"Підприємство змушене піти на не популярний крок і призупинити подачу гарячого водопостачання для населення Полтави. Не зважаючи на колосальні зусилля керівника підприємства та участі у перемовному процесі Полтавської військової адміністрації і Полтавської обласної ради, вирішити питання, щодо продовження договору з Газопостачальною компанією «Нафтогаз Трейдинг" на жаль не вдалося".

Відтак більшість котелень у Полтаві припинять свою роботу з вівторка, 18 червня. При цьому об’єкти соціальної інфраструктури міста Полтава, а саме: пологовий будинок, геріатричний будинок, лікарня відновного лікування, обласна клінічна лікарня будуть забезпечені постачанням гарячої води і надалі.

Котельні «Полтаватеплоенерго»

Котельні «Полтаватеплоенерго»

На Полтавщині 52 котельні підприємства, де немає технічної можливості надавати послугу гарячого водопостачання для населення.

Новости Украины