Із бюджету Полтавської ТГ спрямували гроші постраждалим від обстрілу 7 червня

За інформацією: Суспільне Полтава.

Зруйнований будинок у Полтавському районі, 7 червня 2024-го року. Суспільне Полтава

Жителям Полтавської громади, чиї будинки пошкодив російський обстріл, спрямують матеріальну допомогу. Гроші нададуть із місцевого бюджету.

Матеріальна допомога призначена для 22 господарів, чиї подвір’я пошкодило під час ракетного удару у Полтаві 7 червня. У цих господарствах проживає 52 людини. Загальна сума ― 520 тисяч гривень.

За спрямування грошей проголосували під час засідання виконавчого комітету Полтавської міської ради 20 червня. Про це із засідання повідомила кореспондентка Суспільного.

Гроші спрямують за програмою соцзабезпечення та соцзахисту "Турбота". Також погодили спрямувати із матеріального резерву 180 листів шиферу та 42 кілограми цвяхів для ремонту будівель.

Що відомо про обстріл Полтави 7 червня

7 червня 2024-го року уламки ракети пошкодили житлові будинки у Полтаві. З-під завалів дістали жінку. Вона зазнала поранень і її госпіталізували, згодом полтавка померла, розповідав керівник Полтавської ОВА Філіп Пронін.

На місці працювали більше 60 надзвичайників. За даними обласної прокуратури, Росія випустила ракету Х-59. Розпочали досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни.

Читати ще

Читати ще Обстріл цивільної інфраструктури Полтави 17 червня: що розповідають очевидці

Новости Украины