Із розграбованого Мелітополя окупанти вивозять «гуманітарку» для Бєлгорода

Из разграбленного Мелитополя оккупанты вывозят “гуманитарку” для Белгорода

У Мелітополі окупанти пробили чергове дно. У місті із захмарними цінами на ліки, одяг, предмети першої необхідності вирішили провести черговий грабіж — цього разу під виглядом збору "гуманітарної допомоги".

Напередодні виборів відзначилася "головна" партія Московії — "единая россия". Глашатаєм ініціативи з гуманітаркою на допомогу Білгородській області виступила гауляйтерка Мелітополя Галина Данильченко.

Яка, до речі, останнім часом досить рідко "світиться" в будь-яких масових заходах. Чи то за своє життя побоюється, чи то розуміє неминучість покарання, і "накрутити" собі зайвих пару років за ґратами не хоче. Однак прямий наказ господарів із Кремля Галя проігнорувати не змогла.

Отже, яку ж допомогу насамперед збиратимуть "активісти" партії шахраїв, злодіїв і вбивць?

Насамперед, постільну білизну та засоби особистої гігієни. Після того, як потрібну кількість гуманітарки зберуть, її відправлять, цитуємо, "жителям населених пунктів Бєлгородської області, що евакуюються".

Якщо вчитатися, то зі сказаного явно випливає ганьба по-московітськи. По-перше, що це за найбільша і наймогутніша країна у світі, яка власних біженців не в змозі забезпечити навіть постільною білизною?

По-друге, що це за евакуація така в Росії утворилася? Як це можливо за наявності другої армії у світі, яка збиралася Київ за три дні брати?

По-третє, дуже цікаво: а серед кого збиратимуть цю гуманітарну допомогу? З зубожілих мелітопольців? Чи колаборанти самі по простирадлу скинуться?

Ну, і по-четверте: а де ж, так би мовити, "старі" регіони Росії? Чому вони не беруть участі в цьому атракціоні нечуваної щедрості?

Окремим рядком хочеться відзначити причину таких "маневрів" єдиної ідейно правильної партії Московії, що вже набили оскому. Хочеться запитати в окупантів: вам самим не набридло одне й те саме з пустого в порожнє переливати?

— Жителі Запорізької області добре знайомі з агресією Києва і методами, якими нацисти ведуть війну з мирним населенням. Ми не зможемо пройти повз і збираємося надати всю доступну гуманітарну допомогу жителям Бєлгородської області

Ну так, тому що сказати правду: у нас вибори скоро, ось і намагаємося, а після них на всіх громадян нам знову буде плювати — значить, дістати собі кримінальну справу щонайменше за дискредитацію "вкс рф".

…Карма, шановні окупанти, штука тонка. І найголовніше, вона працює. Згадайте перші місяці війни, як українці тікали від обстрілів, збирали гуманітарну допомогу буквально з миру по нитці, підтримували тих, хто позбувся всього.

А в цей час через Шебекине (на фото) Бєлгородської області, яке обстрілювали нині, у напрямку до українського кордону швидким маршем і під бадьорі верески місцевого "зіганутого" населення рухалася військова техніка рашистів. Тоді війна дуже навіть шебекинцям подобалася і особливого невдоволення ніхто не виявляв…

Джерело

Новости Украины