Ізмаїл втратив на фронті ще одного героя – захисника Сергія Колотенка

10 квітня громада проводить в останню путь головного сержанта третього піхотного взводу першої піхотної роти сержанта Сергія Колотенка.

Сергій Колотенко народився в Татарбунарському районі, але з раннього дитинства зростав в Ізмаїлі, де здобув освіту, опанував професію, а після строкової військової служби прийшов працювати в Українське Дунайське пароплавство.

Життя було наповнене сімейними клопотами про сина та доньку та мріями про майбутнє.

Та з початком повномасштабної воєнної агресії росії проти України все це відійшло на другий план – головним стало захистити від ворога рідну землю, власний дім та родину.

Сергій Колотенко став до лав Збройних Сил України та служив на Авдіївському напрямку. Під час виводу частини був ушпиталений – але лікарі не змогли врятувати життя Захисника України…

Справу Сергія Леонідовича продовжує його син, який захищає рідну Батьківщину – як це робив його Батько.

— Громада Ізмаїла, Ізмаїльська міська рада та її виконавчий комітет висловлюють щирі співчуття сім'ї та близьким Захисника України, — зазначив міський голова Андрій Абрамченко. – В найважчий для Вас час розділяємо біль вашої втрати….

Ізмаїл втратив на фронті ще одного героя – захисника Сергія Колотенка

Головного сержанта третього піхотного взводу першої піхотної роти сержанта Сергія Колотенка буде поховано на Алеї Слави на Новому цвинтарі. Прощання відбудеться об 10.00 на вул.Коцюбинського, 122.

Джерело

Новости Украины