Як облаштувати передпокій?

Перше місце, куди потрапляють ваші гості, коли переступають поріг домівки — це передпокій. Якщо ви хочете, щоб усі одразу мали приємне враження від оселі, приділяйте його облаштуванню достатньо уваги. Перш ніж передпокій купити та встановити у своєму коридорі, оцініть наявність вільного місця, загальну стилістику приміщення, колірну гаму та врахуйте побажання всіх членів родини.

Як вибрати меблі для коридору?

Якщо ви вибираєте передпокій, то перше, на що необхідно звернути увагу — це співвідношення розмірів меблів та метражу кімнати. Після встановлення предметів інтер’єру в коридорі має залишитися достатньо місця, щоб можна було одягатися, взутися та навіть спілкуватися.

Тому, якщо коридор вашої оселі не вражає своїми розмірами, зупиніться на невеликих шафках. Сучасні виробники меблів створюють свої вироби максимально функціональними, щоби покупці могли оптимально використовувати весь вільний простір.

Вибираючи меблі зважайте на:

  • матеріали — деревина та ДСП зараз найрозповсюдженіші, хоча натуральний масив є більш екологічним, але його вартість у рази вища;
  • колір — відтінок меблів має не тільки подобатися, а й відповідати загальній концепції;
  • міцність конструкції — перевірте, щоби шафи були надійно зафіксовані, полиці та гачки закріплені, а дверцята не відвалювалися.

Якщо ще є вільний простір, то обов’язково встановіть банкетку або м’який пуф, щоб можна було зручніше взуватися. Можливо, також вам знадобиться окремий вішак для верхнього одягу.

Де здійснити покупку?

Завжди купляйте меблі в перевірених місцях. Надавайте перевагу інтернет-магазинам із гарними відгуками та репутацією. Одним із таких є Obstava. Тут представлені лише якісні вироби від відомих виробників.

Якщо робите онлайн-замовлення, завжди перевіряйте товари після одержання. Будьте уважними до комплектації та якості складових меблів. Не забудьте запитати щодо інструкції, яка допоможе зібрати вироби власноруч. Тоді ви можете швидко встановити новий передпокій і отримувати насолоду від його використання.

Новости Украины