Жеребкування Ліги чемпіонів: з ким і коли зіграють потенційні суперники «Динамо»

Жеребкування Ліги чемпіонів
/ Getty Images

У швейцарському Ньйоні відбулося жеребкування другого кваліфікаційного кола ліги чемпіонів. На цій стадії турніру зіграють команди, які в наступному раунді можуть стати суперником київського «Динамо».

Команди при жеребкуванні традиційно були поділені на сіяних та несіяних. Окрім того, клуби йдуть «шляхом переможців» та «шляхом представника ліг», повідомляє 24 канал.

Варте уваги: «Динамо» та «Шахтар» зіграють у 9-у турі УПЛ: опубліковано календар чемпіонату

«Динамо» у третьому кваліфікаційному раунді виступатиме у «шляху представника ліг». У другому кваліфікаційному раунді тут між собою зіграють:

  • АЗ (Нідерланди) – Вікторія (Плзень, Чехія)
  • Локомотива (Хорватія) – Рапід (Відень, Австрія)
  • ПАОК (Греція) – Бешикташ (Туреччина)

UEFA Champions League second qualifying round draw result

Who are you hoping reaches the Group Stage?#UCLdraw #UCL pic.twitter.com/nBlXjy00UL

— UEFA Champions League (@ChampionsLeague)
August 10, 2020

Відтак «Динамо» може зіграти з одним із переможців двох перших пар. А також з ПАОКом, якщо грецька команда переможе «Бешикташ». Якщо ж переможе турецький клуб, то він потрапить у число сіяних, і з «Динамо» не зіграє. Ще один ймовірний суперник «Динамо» – французький «Ренн», який теж стартуватиме з третього кваліфікаційного раунду.

Варто відзначити, що «Ренн» може отримати пряму путівку в Лігу чемпіонів. Це станеться у тому випадку, якщо цьогорічну Лігу чемпіонів виграє не французький «Ліон». Тоді переможцем стане одна з команд, яка гарантувала  собі місце у груповому етапі Ліги чемпіонів напряму через національні чемпіонати. І місце, яке передбачено для переможця ЛЧ, отримає третя команда Франції – саме «Ренн».

Матчі другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів заплановані на 25 – 26 серпня. Переможці будуть визначені в одному матчі. Команда, яка програє, потрапить до третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи.

До теми: УЄФА не допускатиме фанатів на матчі Ліги чемпіонів та Ліги Європи: рішення можуть змінити

Жеребкування третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів заплановано на 31 серпня. Матчі – 15 та 16 вересня.

 

Источник

Новости Украины