Жителі Масанів долучилися до збору допомоги захисникам. ФОТО

Продукти харчування, одяг та все, що може бути корисним для українських воїнів передають чернігівці на передову. Волонтери «Благодійного фонду молодіжної ініціативи Надія» організували збір допомоги в мікрорайоні «Масани».

«Ми проводимо вже вдруге такий збір. Перший провели в мікрорайоні «Шерстянка» і тоді долучилося багато людей. Зараз зробили анонс і приїхали в «Масани». Багато людей приносять як їжу так і різні корисні речі — павербанки, рукавички, шкарпетки, цигарки тощо. Все це ми або власними силами, або ж за допомогою друзів-волонтерів передаємо на передову, зокрема на Бахмутський напрямок», — розповів керівник фонду Сергій Тепляков.

За його словами ідея організовувати подібний збір виникла під час акції благодійного фонду по наданню дитячих товарів для молодих родин.

«Ми на постійній основі допомагаємо молодим родинам у Чернігові. Завдяки зусиллям Валерія Дубіля маємо в наявності дитячі товари. Одного разу попросили, аби люди, які отримують у нас допомогу принесли взамін корисності для воїнів (адже ми регулярно намагаємося допомагати військовим). Нас приємно здивувала реакція людей — іноді вони приносили більше речей та їжі, ніж навіть отримували від нашого фонду. Багато людей хочуть допомагати ЗСУ, але хочуть бути впевненими, що все доїде до адресатів. Ми ж своєю чергою даємо таку гарантію і маємо тісні контакти саме з підрозділами, які складаються з чернігівських хлопців та дівчат», — розповів Сергій Тепляков.

Подібні збори продовжуватимуться. Анонси будуть розміщені на сторінках фонду в соціальних мережах.

Источник

Новости Украины