Кам’янська “Надія”- чемпіон міста з футболу

6 червня на лівобережному стадіоні “Надія” відбулися вирішальні ігри Відкритого чемпіонату Кам’янського з футболу серед дітей 2010-2011 року народження. Організатором матчу виступила Федерація футболу Кам’янського спільно з управлінням молоді та спорту міської ради.

Про це повідомляє kamyanske.com.ua.

У захоплюючому поєдинку зустрілися дві команди – кам’янська ДЮФШ “Надія”, тренера Андрія Широкого, та ДЮСШ Верхньодніпровська.

Обидві команди були напрочуд сильними: не хотіли поступатися перемогою один одному. Та господарі поля виявилися спритнішими, і на середині першого тайму Богдан Мельник пробив ворота суперника. З таким рахунком, 1:0, хлопці пішли на невеликий перепочинок. До речі, герой першого тайму – Богдан – приїхав до Кам’янського з Авдіївки в жовтні минулого року, і одразу записався до футбольної секції, і робить неабиякі успіхи.

Другий тайм видався більш жорсткішим. Тренер наших хлопців, Андрій Широкий, дуже емоційно реагував, коли його підопічні втрачали м’яч, нервував, та до останнього намагався привести свою команду до перемоги.

Напружений момент видався на середині другого таймі, команда гостей пробивала “штрафний”. Здавалося, м’яч ось-ось влетить у сітку “Надії” та воротар спіймав його, і не дав зрівняти рахунок.

Тим часом, гра поступово підходила до завершення. І тут як слід стали атакувати господарі поля. Найспритнішим виявився гравець під номером 11 – Максим Житник – саме він на кінцевих хвилинах забив довгоочікуваний гол. Рахунок 2:0, команда ДЮФШ “Надія” обігрує ДЮСШ Верхньодніпровська і стає переможцем чемпіонату.

Як зазначив тренер чемпіонів Андрій Широкий, результатом задоволений та гра на його думку була недосконалою.

– Хлопці спробували і в них вийшло, – відмітив тренер. – Та протягом гри були помилки, технічні недоліки. Так що є над чим працювати. Сподіваюсь, що дуже скоро ми побачимо мирне небо і будемо й надалі тренуватися і грати.

На спортивне свято завітали голова Федерації футболу Кам’янського, начальник управління молоді та спорту Едуард Коряк, тренери та ветерани футболу. Вони привітали чемпіонів та призерів чемпіонату від імені міського голови.

– Це був напружений матч двох сильних команд, схожий на кубковий матч Ліги чемпіонів – зазначив Е.Коряк. – Дякую вам за цю гру, дякую нашим Збройним Силам, які дають нам можливість проводити такі матчі. Ми будемо проводити їх і надалі, по різним віковим категоріям. Команда Верхньодніпровська для нас вже як рідна, сподіваємось її ще не раз побачити в нашому місті. Щоб наші спортсмени не зупинялися, грали і перемагали.

По результатам матчів, кращими гравцями стали Руслан Деревко із команди Верхньодніпровська, та Максим Житник із команди ДЮФШ “Надія”.

Кубок переможця вручили капітану команди “Надія” Мирославу Петрову, срібну нагороду – капітану команди Верхньодніпровська Олексію Штефану.

Бронзовим призером стала команда ДЮСШ Царичанки.

Джерело

Новости Украины