Кам’янське відвідали іноземні партнери (відео)

Про це повідомив міський голова Андрій Білоусов.

“Кам’янське має значний досвід в сфері залучення інвестицій для розвитку громади.
Активно беремо участь в пілотних проєктах та програмах з відновлення України. На даний час у місто залучено 80 мільйонів євро. Здебільшого це кошти Європейського Інвестиційного банку. Вони спрямовуються на реконструкцію трьох наших найбільших лікарень (№7, №8 та №9), розвиток освіти, муніципальної інфраструктури та інше. Частина проєктів, які фінансуються ЄІБ, вже реалізовані, деякі в процесі виконання чи будуть виконані в найближчі 2 роки.

Сьогодні Кам’янське відвідали наші іноземні партнери: постійний представник Програми розвитку ООН (UNDP) Яко Сільє, програмний менеджер UNDP в Україні Нільс Крістенсен та Олександр Ковальчук, аналітик місцевого самоврядування та адміністративних послуг UNDP в Україні.

Провели для гостей презентацію деяких спільно реалізованих проєктів. Відвідали Центр соціальної підтримки ветеранів, членів їх сімей та членів сімей загиблих Захисників і Захисниць України, Центр підтримки внутрішньо переміщених осіб, Центр громадського здоров’я та відновлення, який було відкрито у 2023 році на базі «ЦПМСД №3», а також офіс відновлення та розвитку в приміщенні міської ради.

Результатами співпраці партнери приємно вражені. Всі проєкти успішно реалізовані, мають значний попит та працюють на користь громади нашого міста та навіть району.

Дякуємо за підтримку та розраховуємо на подальшу плідну взаємодію. Разом до Перемоги!” – йдеться у повідомленні.

Більш детально дивіться у відео.

 

Джерело

Новости Украины