Кам’янські каратисти вирушили до Польщі

Сьогодні у Кам’янському проводжали каратистів на 19-й Абсолютний чемпіонат Європи з кіокушин карате, який відбудеться у Польщі, у місті Мисловиці.

За традицією, що вже склалася, ця церемонія пройшла в кабінеті міського голови Андрія Білоусова. Мер привітав спортсменів та їхнього тренера Олексія Удовицького, побажав їм вдало виступити та зазначив, що завдяки кам’янським спортсменам по всьому світу часто звучить гімн України.

Також Андрій Білоусов вручив нашій команді подарунковий сертифікат як фінансову допомогу для участі у престижному турнірі. У відповідь спортсмени запевнили, що намагатимуться гідно виступити та повернутися додому з нагородами.

— Вже стало традицією, що ми урочисто проводжаємо наших спортсменів на міжнародні турніри та надаємо їм допомогу. А потім ми зустрічаємо їх у нашому місті з найвищими нагородами, і сподіваюся, що ця традиція не буде порушена, — наголосив міський голова.

— Дуже приємно, що в Кам’янському все більше людей займається кіокушин карате, і ми надаємо їм усіляке сприяння в участі в європейських та світових турнірах, щоб вони прославляли наше місто та Україну, — сказав начальник управління молоді та спорту Едуард Коряк.

Спортсмени Кам’янської спортивної федерації Кіокушин карате увійшли до складу збірної команди України і захищатимуть честь нашої країни. Зокрема: Вероніка Почапська, Ярослав Осипик, Дар’я Кондюк, Ілона Парлаг та Аліна Пензякова.

Джерело

Новости Украины