Камбосос: Хейні не битиметься гірше, якщо бій з Ломаченком пройде в Саудівській Аравії, а не в США

Камбосос: Хейні не битиметься гірше, якщо бій з Ломаченком пройде в Саудівській Аравії, а не в США

Джордж Камбосос против Девина Хэйни, фото — Getty Images

Колишній абсолютний чемпіон у легкій вазі Джордж Камбосос прокоментував організацію та розклад сил у майбутньому бою між нинішнім абсолютним чемпіоном у легкій вазі Девіном Хейні та екс-чемпіоном у трьох дивізіонах Василем Ломаченком.

«Ні, Хейні не битиметься гірше, якщо бій пройде в Саудівській Аравії, а не в США. Він двічі пройшов великий шлях до Австралії, щоб побитися зі мною і добре впорався з цим».

«Я думаю, він має важелі впливу, щоб битися там, де він хоче. Якщо гроші є в Саудівській Аравії, то буде битися там, є гроші в Лас-Вегасі, значить, буде бій там. Я не знаю, чи цей момент є затримкою в організації бою з Ломаченком. А загалом це буде хороший бій, і я з нетерпінням чекаю на нього».

Читайте також: Ломаченко: Це мій другий шанс. Я готуюся до Хейні дуже вперто та серйозно

Раніше була інформація, що бій Ломаченко – Хейні відбудеться 20 травня у Лас-Вегасі. При цьому Хейні хоче провести бій проти Ломаченка у Саудівській Аравії.

Ломаченко у своєму останньому бою переміг американця Джемейна Ортіса. Для українця це був перший та єдиний поєдинок протягом 10 місяців.

У жовтні минулого року Хейні повторно виграв у Джорджа Камбососа та зберіг чемпіонські титули WBC, WBA Super, IBF та WBO у легкій вазі.

Джерело

Новости Украины