Карпати і Полтавщина: виставку живопису відкриють у Кременчуці

Карпати на полотні

У нашому місті вже завтра, 9 липня, місцеві мешканці зможуть побачити персональну виставку художника Миколи Тарана «Рідненька земля в пейзажах». Митець родом із Кременчука, повідомляє прес-служба Кременчуцької міської ради. 

Як зазначається, виставку відкриють на Раківці, у картинній галереї Наталії Юзефович. Початок о 14:00. Присутні зможуть побачити близько 30 нових творів митця. Чоловік створив їх протягом останніх двох років. Утім, продемонструє ці картини вперше. Вже анонсують, що відвідувачі зможуть побачити на полотнах Карпати і Полтавщину, гірські річки, що на заході країни, а також — тихі води Дніпра. Ще покажуть золоту осінь і казкову зиму. Головним сюжетом творів художника є природа.

Загалом, побачити виставку можна буде до 16 серпня 2020 року за адресою: вул. Космічна, 9. Утім, завтра буде можливість побачити й самого художника (наживо). Вхід для всіх – абсолютно вільний. Сама галерея відкривається кожного дня, з 10:00 і працює до 17:00. Єдиний вихідний на тиждень – це понеділок.

Кременчуцька міська рада

Источник

Новости Украины