Кіборгу з Чернігова потрібна допомога

Захисник України Роман Стеценко потребує допомоги для проведення невідкладного лікування аби врятувати йому життя. Про це повідомила волонтерка Лана Корольова на своїй сторінці у Фейсбук.

«Звичайний хлопець з простої сім’ї, як і мільйони, що народилися у совку… Жив собі життям простої робочої людини, одружився, народив дітей і вів звичайне життя – робота, дім, робота, зустрічі з друзями… Все то було до 14 року… Потім війна… Захист Донецького летовища у складі Добровольчого батальону, і до теперішнього часу контракти з ЗСУ», – написала вона.

За інформацією військового кореспондента Ігоря Левенка, Роман Стеценко закінчив чернігівську школу №6. Він бився з російськими загарбниками і донбаськими терористами у Пісках та у Донецькому аеропорті, у Широкиному та на Світлодарській дузі.

Наразі у Романа Стеценка виникли серйозні проблеми зі здоров’ям – рак шлунку. З цим страшним діагнозом його забрали з передової на Луганщині, де він перебував до останнього.

Лікарі Львівського військового шпиталю зробили операцію, але нажаль не дають позитивних прогнозів через наявні метастази.

За лікування береться приватна ізраїльська клініка Lisod, але сума для Романа Стеценка та його родини є непідйомною. Втім, вона посильна, якщо кожен з нас долучиться до збору коштів. Мова про 150-170 тисяч гривень.

Роман Стеценко тримав над нами мирне небо. Давайте тепер ми допоможемо йому не втратити шанс і віру в життя. Кожна гривня може допомогти…

Номер картки 4149499123413492 Приват Банк на ім’я Стеценко Роман.

Источник

Новости Украины