Китайський седан Changan Yida виходить на ринок

Стартували продажі седана Changan вдвічі дешевшого за Toyota Camry.

У Піднебесній опублікували прайс-лист на Changan Yida — середньорозмірну модель з безальтернативним 1,5-літровим турбомотором, 7-ступінчастим преселективним «роботом» та переднім приводом.

Седан Changan дебютував два місяці тому під назвою Lamore. Наразі з’ясувалося, що на внутрішньому ринку буде використовуватись ім’я Yida, а початковий неймінг залишили для експорту. Китайська чотиридверка помітно більша за Corolla, але лише трохи компактніша за Camry.

За потужністю Changan Yida порівняний з японським бізнес-седаном: 1,5-літрова «турбочетвірка» Blue Core видає 170 кінських сил і 260 Нм моменту, що крутить. Опцій теж чимало: топ-версії покладено адаптивні фари, система автогальмування з функцією розпізнавання пішоходів, функція контролю смуги та панорамний дах.

Вже «в базі» є віртуальна панель приладів, медіасистема з 13,2-дюймовим портретно-орієнтованим тачскріном, запуск двигуна кнопкою, клімат-контроль, крісла з електрорегулюваннями, автопаркувальник, легкосплавні 16-дюймові диски і круїз-контроль.

Новости Украины