Klavdia Petrivna показала себе на початку карʼєри без сценічного образу та макіяжу. Відео

Українська співачка Klavdia Petrivna (справжнє імʼя – Соломія Опришко), яка донедавна залишалася найзагадковішою артисткою країни, в новому кліпі на пісню «Не лякай» показала себе на початку творчого шляху. Виконавиця вставила шматок запису з Telegram, де виконувала вищезгаданий трек в коледжі зі співаком Osty, який пізніше також прославився.

Відео дня

У фрагменті вона постала без сценічного образу та яскравого макіяжу. Реліз відбувся на YouTube та стрімко набирає перегляди.

Артисти провели глядачів крізь свою історію популярності: від акапельного виконання в стінах коледжу до феєричного виступу в Палаці спорту, де зібралися понад 10 тисяч глядачів. Фанати зірок могли побачити, як змінився їхній стиль та якого успіху можна досягти, якщо наполегливо трудитися.

«За кулісами в мене був сильний мандраж. Вийшовши на сцену, я побачив таку віддачу від глядачів, відчув шалену підтримку. Надзвичайно приємно коли весь зал співає твої ж пісні в унісон. Все ж творчість має магічну силу збирати людей в одному місці та створювати незабутню атмосферу. Дякую кожному, хто розділив ці два дні з нами», — поділився Osty.

Багато місяців ця пісня жила в плейлистах українців на інший мотив, а також у фрагментах записів з соцмереж, однак після двох повноцінних концертів артисти перезаписали її.

Раніше OBOZ.UA розповів, який вигляд має Klavdia Petrivna без маски та що відомо про минуле співачки.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело

Новости Украины