Клімас: Якщо бій Усик – Ф’юрі зміститься з 29 квітня на іншу дату, то буде угода 50/50

Клімас: Якщо бій Усик – Ф’юрі зміститься з 29 квітня на іншу дату, то буде угода 50/50

Тайсон Фьюри и Александр Усик, фото — Getty Images

Менеджер чемпіона WBA/WBO/IBF/IBO у надважкій вазі Олександра Усика – Егіс Клімас заявив, що розподіл гонорару 70/30 на користь володаря титулу WBC Тайсона Фьюрі дійсний лише на дату бою – 29 квітня.

«Ми збираємося включити 29 квітня до контракту 70/30. Якщо цей бій зміститься на іншу дату, то це вже не буде угода 70/30. Тоді буде 50/50».

Читайте також: Воррен: Ф’юрі не уникає бою з Усиком. Він тренується щодня

Нагадаємо, що Усик прийняв пропозицію Ф’юрі про розподіл гонорару 70/30 з умовою, що британець одразу після бою пожертвує один мільйон фунтів Україні. Бій за титул абсолютного чемпіона світу планують провести 29 квітня на стадіоні Вемблі.

Також повідомлялося, що Ф’юрі запропонував Усику не включати до контракту по об’єднавчому бою пункт про реванш. Українець закликав Тайсона підписати договір у первісному вигляді, оскільки можливість реваншу запропонувала саме сторона британця, а промоутер Олександр Красюк припустив, що Ф’юрі уникає бою з Усиком.

Ф’юрі вже відкрив свій тренувальний табір для підготовки до бою з українцем. Усик також веде активну підготовку до поєдинку.

Джерело

Новости Украины