Клімас: Не думаю, що реванш між Ломаченком та Гейні відбудеться

Клімас: Не думаю, що реванш між Ломаченком та Гейні відбудеться

Василий Ломаченко — Девин Хэйни, фото — Getty Images

Менеджер екс-чемпіона світу у трьох вагових категоріях Василя Ломаченка Егіс Клімас оцінив можливість реваншу між українцем та Девіном Гейні. Менеджер наголосив, що ніхто не може підштовхнути американця прийняти подібне рішення.

“Жодна комісія не може призначити реванш. Ми можемо скаржитися скільки захочемо, але комісія не має повноважень призначати реванш. Оголосити реванш може тільки Гейні, якщо вийде і скаже: “Я досить мужній і хочу це зробити”.

“Я не думаю, що реванш між Ломаченком і Гейні відбудеться. Наша команда не вважає, що буде реванш. Ми вважаємо, що Гейні надто переляканий, щоб дати реванш. Ми навіть на це не розраховуємо”.

Нагадаємо, що Ломаченко поступився Гейні одноголосним рішенням суддів у бою за звання абсолютного чемпіона світу у легкій вазі — 112:116, 113:115, 113:115. Спортивна громадськість висловилася про несправедливе рішення суддівської колегії.

Після бою Егіс Клімас, менеджер Ломаченка, розіслав листи до WBA, WBC, IBF та WBO з проханням призначити українця обов’язковим претендентом на пояси у легкій вазі, якими володіє Гейні.

Джерело

Новости Украины