Коли завершать опалювальний сезон у Харкові

Поки теплопостачання не зупинятимуть, бо температура повітря ще може знизитись.

У Харкові діють графіки регулювання теплопостачання.

Відключати теплопостачання будуть поступово. Графіки регулювання тепла ввели для того, аби зменшити витрати харків’ян та комунального підприємства «Харківські теплові мережі». Опалювальний сезон завершать тоді, коли температура повітря складатиме +8 градусів протягом трьох діб. Про це повідомив харківський міський голова Ігор Терехов в ефірі національного телемарафону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Понад 30 котельних у Харкові працюють на генераторах

«Стосовно теплопостачання ми ввели певні графіки відключення теплопостачання. Будемо поступово скорочувати теплопостачання у місті. Це залежить від погодних умов, бо зовсім зупинити теплопостачання неможливо, бо є певні побоювання щодо прогнозу погоди. Але ми будемо поступово скорочувати теплопостачання таким чином, щоб зменшити витрати, витрати мешканців, витрати нашого комунального підприємства. Але в оселях харків’ян повинно бути тепло», — сказав Терехов.

Як писав UA-NEWS.in.ua, 21 березня у КП «ХТМ» повідомили про введення у Харкові графіків регулювання тепла. Залежно від температури повітря у центральних теплових пунктах можуть вимикати тепло на 4-8 годин на добу.

Джерело

Новости Украины