Колишній директор ліцею у Чернівцях Кізіма очолив управління комунікацій міськради

За інформацією: Суспільне Чернівці.

Сергій Кізіма. На фото Сергій Кізіма. Джерело: shpalta.media

Новим начальником управління комунікацій Чернівецької міської ради призначили Сергія Кізіму. Раніше він був директором ліцею №14.

Інформацію про призначення Суспільному підтвердив Кізіма.

За словами Кізіми, сьогодні його перший день на посаді. Планує познайомитися з колективом та визначити першочергові напрямки роботи.

"Це був мій свідомий вибір. Хочу бути корисним у громаді та спробувати себе в новій ролі. Досі я працював в освітній галузі. Там ми теж займалися комунікаціями, але вузькими. Хочу, щоб чернівчани бачили, які зміни відбуваються у місті, щоб були поінформовані про те, як працює міськрада", – розповів Кізіма.

Що відомо про Кізіму

Сергій Кізіма був вчителем та заступником директора з навчальної роботи Багатопрофільного ліцею для обдарованих дітей. Згодом очолив ліцей №14.

Торік у вересні Сергія Кізіму тимчасово призначили на посаду директора №7. Зробили це на наступний день після звільнення директорки Світлани Рудько, щоб відновити навчання.

Рудько звільнили через систематичне невиконання трудових обов'язків. Їй оголосили три догани — щодо непрозорого зарахування дітей до першого класу, нецільового використання благодійних внесків та порушення безпекового середовища. Рудько оскаржувала догани у суді.

У коментарі Суспільному заступниця начальника міського управління освіти Альона Онуфрей розповіла, що Кізіму обрали на цю посаду не випадково, оскільки він має досвід і управлінської, і керівницької діяльності.

"Він пройшов два конкурси на посаду директора закладу освіти — обидва виграв з найвищим результатом, був на першому місці в рейтингу і на посаду директора ліцею №14 і ліцею №15. Тобто ми обирали максимально найкращого кандидата", — каже Онуфрей.

Хто стане директором ліцею №14

Директоркою ліцею №14 планують призначити Ірину Кондряк, каже Кізіма. Вона була заступницею директора закладу з навчально-виховної роботи.

Хто раніше очолював управління

Раніше управління комунікацій очолювала Людмила Кушнір, яка до того була радницею міського голови з питань комунікацій, а також заступницею голови Чернівецької райради.

Кушнір пропрацювала понад рік – у травні цього року вона пішла з посади. Відтоді обов'язки начальника виконувала Оксана Меленко.

Повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи села команді Суспільне Чернівці — пишіть на пошту редакції новин: [email protected]

Новости Украины