Команда Ястремської: хто тренуватиме тенісистку після скандального розриву з Баіним

Нова команда Ястремської
/ GETTY IMAGES

Українська тенісистка Даяна Ястремська нарешті визначилась із новою командою, яка буде готувати її до наступного сезону. Українка знову працюватиме із тренером Яном Похтером.

Тенісистка Даяна Ястремська на своїй сторінці в інстаграмі виклала сторіс, де можна побачити нову команду української тенісистки. одеситка пообіцяла прихильникам викласти пост, щоб ближче познайомити фанатів із людьми, які будуть співпрацювати з нею наступного сезону, пише 24 канал.

Оце так З пляшкою на голові: Світоліна розірвала мережу кумедним танцем живота – відео

Хто увійшов у анонсований склад

  • Жайме Ганасіа (фізіотерапевт)
  • Ніколас Сак (тренер з фізичної підготовки)
  • Ян Похтер (головний наставник)

Наголосимо, що раніше Ястремська вже співпрацювала з ізраїльським фахівцем у 2019 році. Наступним її тренером був Саша Баін. Їм навіть приписували роман, але спортсменка спростувала всі чутки. Сторони припинили роботу дещо зі скандалом.

У цьому сезоні Ястремська поповнила свій бюджет 486 тисячами доларів. Вона стала другою серед українок за заробітком 2020 року. Перше місце посідає Еліна Світоліна – 625 тисяч доларів.

Конфлікт Ястремської з Баіним

В 1/8 фіналу Western & Southern Open Ястремська поступилась Наомі Осаці. Керманич українки привітав японку з перемогою, яка є колишньою підопічною Баіна. Такий вчинок не сподобався Даяні.

Ображена українська тенісистка відразу відповіла на такий пост зі словами: «Я завжди думала, що залишаюся у твоїх очах найкращим гравцем на корті, навіть якщо я програю». Баін миттєво дещо спростував свої слова. Начебто Осака того дня була сильнішою, але Даяні потрібно попрацювати, щоб переграти суперницю у майбутніх матчах.

Сторони так і не змогли владнати конфліктну ситуацію та припинили співпрацю.

Нова команда Ястремської / Скріншот з instagram.com/dayana_yastremskay

Источник

Новости Украины