Команду МСК «Сумчанка» привітали із перемогою на Чемпіонаті України з хокею на траві

фото+відео

Керманич міста Олександр Лисенко привітав команду МСК «Сумчанка» із перемогою на Чемпіонаті України з хокею на траві серед жінок.

Окрім традиційних медалей та кубка, очільник Сум вручив кожній гравчині цінні подарунки, трьом із них – Юлії ШЕВЧЕНКО, Олені ПОНОМАРЕНКО та Катерині САМОХОДЧЕНКО ще й сертифікати на отримання стипендії Сумського міського голови за високі досягнення у змаганнях з хокею на траві.

Нагрудну відзнаку та подяку від керівника обласного центру за багаторічну плідну працю, підготовку спортсменів високого рівня, вагомий особистий внесок у розвиток спорту в Сумах та з нагоди ювілею отримала й начальник команди «МСК Сумчанка», тренер КУ СДЮШОР «Динамо» Тетяна КАЛТИПАН.

«Вітаю всіх зі святом спорту! Наші гравці вкотре довели, що сумські спортсмени – бренд не тільки міський, а й всеукраїнський, а їх успіх то найвища нагорода. Вони згуртовані та професійні, і коли є спільні мета та завдання, то неможливого просто не існує. Бажаю ще більше перемог, підкорення нових вершин та стрімкого розвитку – ви наша гордість, а міська влада, – ваш надійний партнер та соратник», – наголосив Олександр Лисенко.

Водночас приємні подарунки отримали не тільки гравці команд-учасниць змагання: МСК «Сумчанка», «ІФК СумДПУ», «Колос» (м. Бориспіль), «СумДУ» та СДЮШОР «Динамо», а й безпосередньо посадовці, котрі прийшли привітати спортсменів із завершенням Чемпіонату – міського голову, його першого заступника Володимир ВОЙТЕНКА та начальницю відділу у справах молоді та спорту Єлизавету ОБРАВІТ нагородили медалями та персональними футболками з хокейною символікою.

Разом із тим, під час урочистостей оголосили й про поповнення у рядах професіоналів світу спорту. Зокрема, десять гравчинь – учасниць змагань здобули звання кандидата в майстри спорту України. Звання майстра присвоїли Валерії РУДАЧЕНКО.

Кращим захисником турніру визнали Зою ЛЕБЕДЮК, кращим нападаючим – Карину ЛЕОНОВУ, найбільш технічним гравецем – Катерину ШОКОЛЕНКО, молодим та перспективним гравцем – Вероніку МОВЧАН, а нагороду «За вірність хокею» віддали Олені ДЕРКАЧ.

Цінні подарунки від Сумської обласної федерації хокею на траві одержали спортсменки МСК «Сумчанка» Юлія ШЕВЧЕНКО та Євгенія МОРОЗ.

Принагідно Олександр Лисенко також повідомив, що окрім лідируючих позицій у різних видах спорту, у Сум є також всі шанси стати спортивною столицею України, позаяк не за горами спорудження нового стадіону, на будівництво якого міські обранці, серед яких директор МСК «Сумчанка» Сергій ТАТАРЕНКО та голова Сумської обласної федерації хокею на траві Віталій ЖИЛЕНКО, у 2020 році було виділено перші 500 тис. гривень.

Источник

Новости Украины