Коронавірус у «Динамо-Брест»: Артем Мілевський вперше розповів про ситуацію в клубі

Артем Мілевський
/ ФК «Динамо» Брест

Минулого тижня в «Динамо-Брест» стався масовий спалах COVID-19. В оточенні чемпіона Білорусі зафіксували 15 випадків захворювання. У числі заражених виявилися українці: Артем Мілевський, Євген Хачеріді та Олександр Нойок.

Мілевський, який пішов на самоізоляцію, поділився останніми новинами з табору команди в прямому ефірі на сторінці в Instagram, передає ТК «Футбол».

До слова: Мілевський, у якого виявили COVID-19, вперше показав, як проводить час: фото

«Повинні скоро повторно брати кров. Все нормально повинно бути», – сказав він.

Хто заразився на COVID-19 у «Динамо»

Про спалах коронавірусу у «Динамо» Брест стало відомо після матчу чемпіонаті Білорусі проти «Смолевичі». Мілевський взяв участь у тій грі. Після гри близько 15 футболістів «Динамо» здали позитивні тести.

Окрім Мілевського, COVID-19 виявили в українців Євгена Хачеріді та Олександра Нойка. У «Динамо» Брест підтвердили спалах коронавірусу, але говорять, що хворих менше, аніж 15.

Як відомо, у Білорусі не зупиняли проведення футбольних матчів попри пандемію COVID-19. Окрім того, Білорусь – була єдиною країною, де матчі могли відвідувати вболівальники.

Турнірне становище брестського «Динамо»

Брестське «Динамо», яке програло у фіналі Кубка країни, після 16 турів займає в чемпіонаті Білорусі п’яте місце, відстаючи від лідируючого БАТЕ на сім очок.

Мілевський в поточному сезоні провів за команду в лізі 16 поєдинків (чотири голи і дві результативні передачі), Нойок – 14 (1+3) і Хачеріді – 7.

Источник

Новости Украины