Краматорець Павло Вишебаба завершив благодійний тур містами України

Український поет, музикант, громадський активіст та військовослужбовець Збройних сил України Павло Вишебаба завершив благодійний тур містами України “Тільки не пиши мені по війну”.

“Підбили остаточні підсумки благодійного туру. Привіз у свою 68 бригаду 3 653 000 грн від українців. А це близько 100 000 доларів. Дякую кожному й кожній, хто долучився до цього збору! Буду вас втомлювати у сторіз фотографіями того, що ми купуємо. Кажуть, що таку суму для ЗСУ в турі в Україні ще не збирали, не знаю, але дякую – це значна й дуже потрібна підтримка для бригади, що рік знаходиться на передовій Донеччини. Служимо Україні, відчуваючи вашу підтримку”, – каже Павло Вишебаба.

Нагадаємо, благодійний тут Павла Вишебаби тривав з 1 по 17 березня. За цей час краматорець відвідав 12 міст України. Під час творчих вечорів військовослужбовець читав власні вірші, дарував збірки, розповідав цікаві історії з фронту. Ціль хлопця була зібрати 3 мільйони гривень на артилерійські установки та дрони для Сходу. 100% зібраних коштів – пішли на потреби 68 ОЄБр ім. Олекси Довбуша.

 

Джерело

Новости Украины