Краматорський фаховий коледж технологій та дизайну запрошує на навчання!


Краматорський фаховий коледж технологій та дизайну запрошує на навчання!   «Хочеш досягнути успіху? Розмірковуєш над вибором спеціальності? Зроби перший крок до своєї мрії! Вступай до КрамФКТД!!!

Наші спеціальності – це освіта для життя.   Досвічені викладачі коледжу працюють для молоді та заради майбутнього України. Попри всі події КрамФКТД надає якісну освіту та гідно долає освітні виклики сьогодення.   У Краматорський Фаховий Коледж Технологій та Дизайну (КрамФКТД) ви можете опанувати такі спеціальності:

Моделювання та конструювання промислових виробів; Облік, аудит та митна справа; Ремонт та обслуговування побутової техніки; Перукарське мистецтво та декоративна косметика; Дизайн графічний; Бухгалтерський облік.   Стань частиною чудової команди!

Нецікава робота не приносить ні радості, ні задоволення. Створи професію «для себе»! Мрій, мисли, дій та формуй своє майбутнє разом з КрамФКТД!

Долучайтеся до чату абітурієнтів КрамФКТД у Telegram. Для цього переходьте за посиланням  https://t.me/vstup_KramFKTD

З вами весь час на зв’язку консультанти».   Телефонуйте, якщо є питання: +38 050 851 07 71, +38 068 618 60 41, +38 099 721 85 55.

Джерело

Новости Украины