Куди поїхати на вихідні, щоб відновити сили

Іноді так хочеться вирватися з міської метушні та насолодитись спокоєм природи. Однак їхати далеко не завжди є можливість і бажання. Ідеальним рішенням у цій ситуації стане відвідування комплексу для відпочинку під Києвом.

Переваги заміського відпочинку

Відпочинок у заміському готелі на вихідних має безліч переваг, які допоможуть вам відновити сили та розслабитися. Зокрема:

  1. Оточення природою. Заміські готелі зазвичай розташовані в мальовничих місцях, оточених зеленню, лісами, горами або водоймами. Перебування в такому середовищі має заспокійливий ефект і сприяє релаксації.
  2. Комфорт і зручності. Подібні комплекси забезпечують високий рівень комфорту та зручностей для своїх гостей. Вас чекають затишні номери, відмінний сервіс, ресторани зі смачною кухнею, СПА з басейном.
  3. Активні заняття на природі. У заміських готелях особливо сподобається любителям активного відпочинку. Тут часто пропонують різні активності: піші прогулянки, велосипедні прогулянки, верхова їзда чи риболовля.

Одним із закладів, який пропонує справжній релакс, є заміський СПА-комплекс Equides Club.

Релакс і відновлення в Equides Club

Equides Club — унікальний комплекс із концепцією оздоровлення та відпочинку. Він поєднує в собі готель, конференц-хол, бунгало на березі озера, вишуканий ресторан і територію для гри в гольф. Equides Club також підійде тим, хто шукає сауну під Києвом, адже на території готелю облаштовано розкішний банний комплекс із басейном і саунами.

Порівняно з іншими заміськими готелями, Equides Club має низку суттєвих відмінностей:

  • Унікальний досвід спілкування з кіньми. Equides Club спеціалізується на кінному спорті та надає можливість гостям взаємодіяти з кіньми. Вони зможуть освоїти верхову їзду, взяти участь у тренуваннях і просто познайомитися з красивими та величними тваринами.
  • СПА-центр із широким спектром послуг. У центрі вас чекає не тільки сауна, басейн і тренажерний зал, а й різноманітні процедури з догляду за тілом та обличчям від професійних косметологів.
  • Вишукана кухня. На території Equides Club працює ресторан Chalet Equides, де подають унікальні страви італійської кухні в новому сучасному аранжуванні. Тут ви також зможете скуштувати оригінальну дичину за фірмовими рецептами, наприклад, оленину, м’ясо козулі, муфлона.

В Equides Club на вас чекають неймовірні враження та незабутній відпочинок. І все це лише за 15 хвилин їзди від центру столиці.

Контакти:

Новообухівська траса, с. Лісники

вул. Вишнева, 36 (15 км від центру столиці)

[email protected]

+38 (050) 338 58 58

Новости Украины