Куртка софтшелл

Презентуємо вам софтшелл – куртку нового покоління, яка одночасно утримує тепло та захищає від зовнішньої вологи, що може виникати під час дуже інтенсивного туману, сильного дощу чи снігопаду. Говорячи про ключові характеристики верхнього одягу, що виділяють їх на фоні інших атрибутів гардеробу, треба виділити такі:

  • підлаштовується під потреби активного тіла, забезпечуючи активну вентиляцію та створення потребного мікроклімату;
  • надійно захищає від вологи;
  • сприяє відштовхуванню рідини та бруду;
  • дозволяє використовувати у різні кліматичні періоди: як при дощу, так при сильному снігові та густому тумані.

Куртка софтшелл оптимально підходить для осені, весни та зими. У ній буде комфортно дівчатам та хлопцям у різному віці.

Цей фасон дуже практичний і зручний. Його назва з англійської мови перекладається як гнучка оболонка, що навіть у перекладі гарантує високу якість. Усередні модель має флісову основу, що гарно тримає тепло. При цьому гарантується гарна теплопровідність, за рахунок того, що матеріали із мембраною і забезпечують суттєву та постійну вентиляцію. Говорячи про базові фактори тканини, треба виділити такі:

  • витривалість до різноманітних зовнішніх факторів;
  • можливість частого прання без пошкодження тканини (відсутність кошлатання);
  • витривалість до активного сонця, тривалої вологи.

Як результат, кожний виріб стає просто цілковито необхідною частиною гардеробу полювальника, рибалки туриста, а також, військового. Куртка софтшелл не сковує рухів та залишає простір для дій, що особливо важливо для певних категорій клієнтів. Сам виріб дуже легкий та не перевтомлює тіло навіть під час тривалого носіння.

Серед інших позитивних моментів – не треба додаткового одягу, оскільки в цьому верхньому тепло. У холодну пору року одяг стане найкращим рішенням для тих, хто тривалий час знаходиться на відкритому просторі. Мембрана частина забезпечує не лише утримання тепла, але і вентиляцію тіла.

Завдяки деталізованому опису, можна підібрати максимально зручний варіант навіть без примірки. Опис розміру дозволяє підібрати ідеальне рішення навіть без примірки. Але якщо ви у столиці, відвідайте наші магазини «Панцир» та оберіть модель з приміркою.

Як правильно купити куртку софтшелл

Для цього треба вирішити принципові аспекти:

  1.   Підібрати розмір. Для цього вказаний обхват грудей, талії, довжина виробу. Враховуйте, що у товарі є манжета, що міцно прилягає до тіла та не пропускає холодне повітря та вологу.
  2.   Знайдіть підходящу модель з капюшоном чи без нього.
  3.   Оберіть вдалий варіант кольору. Представлені варіанти є у світло-пісочному відтінку, насиченому чорному, білому, сірому, синьому та у камуфляжі. Останні різновиди найбільш популярні для солдат.
  4.   Обрати підходящу форму оплати: готівковим чи безготівковим розрахунком та здійснити проплату.
  5.   Замовити доставку через «Укрпошту» чи «Нову пошту» та вказати потрібну адресу для доставку.

Це дуже зручно як для представників відповідальних професій, так і військових, мисливців, волонтерів. Реалізуємо товар гуртовими партіями та в роздріб.

У куртках софтшелл куртка є вбудовані три системи тканини. Усі вони виконують свою позитивні функції. Такі прошарки дозволяють виконувати різні функції, плюс, що одяг легко прати без втрати зовнішніх характеристик: цілісності тканини, насиченості кольору.

Весною цей одяг можна носити відразу на футболку. У більш теплу пору року достатньо одягнути кофту чи светр, і людині буде тепло. Багато моделей витримують мінус при показнику до мінус 18 градусів. При цьому забезпечується висока повітрепроникненність, а значить людина у теплі, але при цьому не пітніє. Цього вдається досягти за рахунок комбінації правильно підібраних комбінацій тканин. Така куртка порадує вас витривалістю та суттєвою практичністю. Зовнішня частина виконана з нейлону та поліестеру, що виконує такі функції:

  • відштовхує вологу;
  • накопичує бруд;
  • може легко пратитися без втрати кольору.

Багато фасонів від різних виробників мають багато кишень, що застібається на блискавки. У таких куртках можна легко зберігати необхідні речі для полювання та риболовлі.

Ціна на куртку софтшелл формується із урахуванням престижності бренду, якості матеріалів та престижності. За рахунок прямих поставок від різних виробників інтернет-магазин утримують адекватну ціну на роздрібні та гуртові партії та гарантує оперативну відправку. З «Панциром» співпрацюють ЗСУ та волонтери.

Новости Украины