Кубок Девіса: Україна обіграла Ізраїль завдяки перемозі Стаховського

Результати Кубку Девіса Україна – Ізраїль
/ btu.org.ua

У суботу, 6 березня, відбулися заключні матчі в рамках командної зустрічі Першої Світової групи Кубка Девіса між збірними України та Ізраїлю. За підсумками другого ігрового дня Україні вдалося здобути перемогу.

Джерело:

24 канал

Україна – Ізраїль 3:2

Парний матч відкрив другий ігровий день. На цей матч були заявлені Сергій Стаховський і Денис Молчанов. На жаль, українці програли Йонатану Ерліху і Даніелю Цукерману – 4:6, 6:4, 3:6.

Дивіться також Цуренко без проблем розбила Буксу у першому колі в ОАЕ

Згодом Ілля Марченко виграв одиночну зустріч. Українець впевнено переграв першого номера ізраїльтян Едана Лешем – 6:3, 6:2.

Вирішальний матч дня відбувся між Сергієм Стаховським та Ішаєм Оліелем, де українець впевнено взяв верх – 6:4, 6:2.

Днем раніше, 5 березня, відбулися два матчі

протистояння Україна – Ізраїль. Ілля Марченко здобув перемогу над Даніелем Цукерманом, а Сергій Стаховський поступився Едану Лешему.

  • Спочатку, згідно з регламентом турніру, переможець цього матчу автоматично повинен був пройти в кваліфікаційний раунд фіналу Кубка Девіса, але пізніше правила змінили.
  • На даний момент чотири переможці з найнижчим рейтингом (серед них і Україна, яка займає лише 35 місце в рейтингу націй) зіграють ще один додатковий стиковий матч в листопаді 2021-го.

Источник

Новости Украины