Кучер назвав причини поразки Дніпра-1 від АЕК Ларнака

Кучер назвав причини поразки Дніпра-1 від АЕК Ларнака

Фахівець підбив підсумки старту команди в єврокубковому турнірі.

У рамках першого матчу плей-офф відбору Дніпро-1 програв АЕК Ларнака (Кіпр) — 1:2.

Головний тренер української команди Олександр Кучер висловився про підсумковий рахунок зустрічі. За словами фахівця, гравцям не вистачило досвіду та концентрації.

«Ми ретельно готувалися, для нас це була перша офіційна гра, а крім того, це була перша єврокубкова гра і для мене, і для багатьох хлопців. Ми говорили, що ми матимемо помилки, і вони можуть бути для нас плачевними, адже це вже інший рівень, ніж команди, проти яких ми грали на зборі під час підготовки. Так воно й сталося. Забракло концентрації, можливо, досвіду єврокубкового, і тому в першому таймі було важкувато».

Фахівець відзначив гру команди у другому таймі.

«У перерві поговорили, випустили вперед Артема Громова, і вже стало нам краще виходити в атаці. Ми мали хороші моменти, могли забивати і не один, і не два голи. Могли і виграти, і програти, але це футбол. Було видно у хлопців бажання, що вони прагнули перемагати та отримувати позитивний результат. Ось це мені сподобалося у другому таймі».

Кучер також подякував уболівальникам за підтримку.

«Було дуже приємно грати. Прекрасна атмосфера, хочу подякувати вболівальникам, які прийшли на матч і нас весь час підтримували. Нам це дуже сподобалося, їм велике спасибі», — зазначив Кучер.

Матч-відповідь Дніпро-1 — АЕК Ларнака відбудеться наступного четверга, 25 серпня.

Відео голів та огляд матчу

Джерело

Новости Украины