За інформацією: Суспільне Рівне.

Господиня Валентина Сафоник. Суспільне Рівне

Замішування тіста. Суспільне Рівне

Тісто в мисці. Суспільне Рівне
Борошно господиня поступово додає до тіста.
"На цей заміс приблизно йде два кілограми борошна. І потрібно враховувати те, що воно може бути різного сорту і мати різну клейковину, — поділилися секретами Валентина Сафоник. — Замішуємо хлібчик не дуже густо. Тісто ще підійде — і хліб тоді стане пористий".

Тісто в руках. Суспільне Рівне

Приготування хліба. Суспільне Рівне
Замісивши тісто, господиня ставить його у тепле місце на 30-40 хвилин, щоб сходило. І тим часом розпалює піч та змащує форми для випікання хіба.

У печі. Суспільне Рівне

Цибульний хліб. Суспільне Рівне
Скільки часу потрібно випікати хліб у печі, чим краще змащувати форми, скільки та яких саме потрібно інгредієнтів для цибулевого хліба — про все це у новому випуску "Кулінарного спадку".

Нарізаний хліб. Суспільне Рівне
