Легендарний Пак’яо не вийде на ринг проти потенційного суперника Ломаченка

Райан Гарсія
/ twitter.com/kingryang

Ексчемпіон світу у восьми вагових категоріях Менні Пак’яо не вийде на ринг з американцем Райаном Гарсією. Американська сторона спростувала інформацію про поєдинок.

Джерело: ESPN

Вболівальники не зможуть побачити бій між Менні Пак’яо та Райаном Гарсією. Про це повідомив президент промоутерської компанії Golden Boy Promotions Ерік Гомес, який є представником команди американця.

Читайте також: Побував у нокдауні, але переміг: Гарсія нокаутував олімпійського чемпіона Кемпбелла – відео

Бій не відбудеться

Раніше боксер із США у себе в інстаграмі виклав світлину, яка заінтригувала фанатів. Однак мрія Райана не здійсниться.

Немає про що говорити. Так, вони контактували з нами, але нам не було про що з ними говорити. Їм потрібне лише шоу, тому цей бій не відбудеться,
– заявив Гомес.

Представник Райана заявив, що бій з Теофімо Лопесом є більш реальним. У проведенні цього поєдинку зацікавлений і Гарсія.

Що відомо про Райана Гарсію?

Дебютував на професійному ринзі у 2016 році, здобувши перемогу технічним нокаутом вже у першому раунді у бою проти Едгара Мези. У лютого 2020 року знову у стартовому раунді нокаутував досвідченого Франсіско Фонсеку та захистив титул чемпіона за версією WBC Silver (2019 – дотепер). WBO NABO (2019 – дотепер) у легкій вазі. За версіями NABF (2018/19), WBO NABO (2018) у другій напівлегкій вазі.

  • Гарсія в останньому поєдинку на ринзі побував у нокдауні, але переміг у бою проти Люка Кемпбелла. Сталось це у 7 раунді.

Источник

Новости Украины