«Летів» на швидкості 221 км/год: на Київщині поліцейські зупинили порушника з ознаками сп’яніння. Фото

У Київській області в середу, 27 березня, правоохоронці зупинили водія, який їхав зі швидкістю 221 км/год. Крім того, під час спілкування у нього було виявлено ознаки сп’яніння.

Про це повідомили в пресслужбі патрульної поліції Київщини. Порушнику виписали штрафів на понад 18,5 тисяч гривень.

«Вчора (27 березня. – Ред.), близько 15:00, на 84 км автодороги Київ – Харків патрульні помітили транспортний засіб BMW Alpina, водій якого перевищив допустиму швидкість руху – їхав зі швидкістю 221 км/год. Поліцейські зупинили автомобіль», — розповіли в пресслужбі.

Під час спілкування з водієм патрульні виявили в нього явні ознаки наркотичного сп’яніння. Пройти огляд у медзакладі чоловік категорично відмовився. Поліцейські відсторонили водія від керування автомобілем та склали на нього адміністративні матеріали за:

  • керування машиною у стані сп’яніння (навіть якщо відмова від проходження медичного освідування – штраф 17 тисяч гривень);
  • Перевищення встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів більш як на п’ятдесят кілометрів на годину (штраф 1700 гривень).

Як повідомляв OBOZ.UA, у Гостомелі Київської області зупинили водія, який керував машиною у стані алкогольного сп’яніння. Як виявилось, це вже другий випадок за останній рік – минулого разу за таке правопорушення його позбавили посвідчення водія.

Джерело

Новости Украины