Лічильники на воду. Окупанти в Бердянську вдалися до нового виду комунального шантажу — новини Бердянська

Надсилають вимоги заміни водоміру. А зробити це можна тільки з паспортом рф та документами, що підтверджують право власності на житло.

Лічильники на воду. Окупанти в Бердянську вдалися до нового виду комунального шантажу Чергова «схєма» росіян: як додатково полегшити гаманці бердянців

З першою платіжкою за воду в 2024-році велика кількість бердянців отримала і припис замінити лічильники. Порядок процедури одразу дав зрозуміти, що це чергова схема росіян.

«Бердянськ 24» вдалося з’ясувати, що для розпломбування та фіксації останніх показників лічильника абонентів змушують явитися в «Бердянськводоканал» із паспортом і документом права власності житла.

По-перше, це дасть окупантам можливість зібрати додаткові кошти з містян, що лишилися в окупованому місті, і ще більше форсувати примусову паспортизацію. А по-друге, загарбники хочуть навісити борги на помешкання бердянців, які покинули ТОТ.

Зараз хати пусті, витрати води нульові, оплата окупантам не надходить. Коли перевірка водоміру не відбудеться – то автоматично почнуть нараховуватимуться суми по кількості прописаних в помешканні людей.

Черговий єзуїтський план росіян, і як протидіяти йому – незрозуміло.

Источник

Новости Украины