Лікарня у Чернівецькій області отримала премію Ukrainian Business Award: за які здобутки

За інформацією: Суспільне Чернівці.

Колектив Сторожинецької лікарні з відзнакою. Фото: Facebook/ Департамент охорони здоров’я Чернівецької ОДА

Сторожинецьку лікарню у Чернівецькій області нагородили премією "Business of the year 2022" від офіційного представника в Україні найбільшої премії у світі Stevie Award. Такі нагороди отримують компанії з кращим прибутком та ринковою позицією.

Про це у коментарі Суспільному повідомив керівник лікарні Олександр Войцеховський.

За його словами, аби бути прибутковими, роботу лікарні оптимізовують, вивчають нові методики лікування, надають безплатні медичні послуги за 19 пакетами медичних гарантій, відповідно до договору з НСЗУ. Відтак залучають більше пацієнтів з інших громад. Лікарня обслуговує понад 150 тисяч жителів області — Сторожинецької Чудейської, Красноїльської, Кам'янецької, Петрівецької, Великокучурівської та Глибоцької громад.

При аналізі ринкової частки лікарні досліджували темп зростання, наповнення сайту та соцмереж і відгуки — працівники закладу спілкуються з пацієнтами на сайті та на сторінці у Facebook, а також публікують у відкритому доступі закупівлі.

Також Ukrainian Business Award досліджували зв’язки, судові справи, борги, податкову інформацію, ліцензії тощо. Войцеховський каже, що за 2018-2022 роки заклад визнали підприємством року та лідером галузі охорони здоров’я за 2020-2021 роки. Лікарня акредитована на вищу категорію та отримала сертифікат ISOДокумент, який підтверджує відповідність систем управління та якості продукції підприємства державним або міжнародним стандартам.. У 2023 році планують законтрактувати з НСЗУ ще два пакети медичних гарантій: надання допомоги при гострому мозковому інсульті та реабілітаційної допомоги дорослим і дітям в стаціонарних умовах.

Що відомо

  • Ukrainian Business Award – щорічна премія, яка відзначає найуспішніші компанії в чотирьох сегментах бізнесу та 99 видах діяльності в Україні. UBA є офіційним представником найбільшої премії у світі Stevie Award.

Новости Украины