Ломаченко вирушив на бій у США, «Барселона» погодилася продати Мессі: новини спорту 30 серпня

Головні новини спорту 30 серпня
/ Getty Images

У неділю, 30 серпня, трапилося чимало важливих подій у світі спорту. Про найголовніші – читайте у дайджесті Спорт24.

  • 1Ломаченко відправився в США на бій з Лопесом

  • 2″Барселона» погодилась продати Мессі в «Манчестер Сіті»

  • 3Хемілтон впевнено переміг на гран-прі Бельгії

  • 4Збірна Росії не приїде на чемпіонат Європи у Києві з політичних мотивів

Український боксер Василь Ломаченко закінчив частину підготовки до бою проти Теофімо Лопеса. Тепер до бою він готуватиметься в США, де і відбудеться поєдинок. В неділю, 30 серпня, Ломаченко направився до Штатів, пише 24 канал.

До теми: Буде гаряче: з’явилося вогняне промо бою Ломаченка з Лопесом – відео

Відправився Ломаченко з Одеси. В Затоці Одеської області боксер перед тим готувався до бою. Робив він це у власному готелі, який відкрив нещодавно.

Сам бій Ломаченко – Лопес запланований на 17 жовтня 2020 року. На кону будуть пояси WBC, WBA та WBO, якими володіє Ломаченко, а також звання чемпіона світу за версією IBF, яке належить Лопесу. Переможець цього бою стане абсолютним чемпіоном світу у легкій вазі.

«Барселона» вже прийняла рішення про продаж аргентинського нападника Ліонеля Мессі в «Манчестер Сіті». За інформацією видання Mirror, каталонський клуб хоче за свого гравця 280 мільйонів євро. Також розглядається варіант, при якому в угоду увійдуть гравці «містян» з доплатою в 134 мільйони євро. 

Керівники «Барселони» вже розглядають кандидатуру на місце аргентинця і хочуть підписати форварда «Інтера» Лаутаро Мартінеса.

Що відомо про трансфер Мессі

  • Після провального сезону 2019/2020, в якому «Барселона» залишилася без трофеїв, Мессі прийняв рішення покинути каталонський клуб.
  • Втім, «Барселона» відмовляється відпускати аргентинця. Каталонський клуб начебто хоче продовжити контракт з Лео.
  • Також повідомлялося, що «Барселона» може відпустити Мессі за 700 мільйонів євро.
  • Водночас Мессі начебто планує офіційно оголосити, що він хоче покинути «Барселону». Ліонель хотів зібрати пресконференцію, однак на заваді став карантин. Відтак, повідомлення від Мессі очікують у соцмережах.
  • Іноземні журналісти повідомляються, що Мессі прагне перейти у «Манчестер Сіті» та знову працювати з Пепом Гвардіолою.

Британський пілот Mercedes Льюїс Хемілтон виграв гран-прі Бельгії. Лідер загального заліку стартував з першого ряду і втримав свою перевагу до фінішу.

Це його 5 перемога в сезоні і 89-та в кар’єрі. Друге місце посів Валттері Боттаса (Mercedes), Макс Ферстаппен (Red Bull) – третє.

Результати гран-прі Бельгії

LAP 44/44: Car No. 44 #BelgianGP #F1 pic.twitter.com/13xlTRbRi2

— Formula 1 (@F1)
August 30, 2020

Збірна Росії з художньої гімнастики пропустить чемпіонат Європи-2020 року, який пройде в Києві. Російська збірна відсутня в списку учасників турніру.

Офіційно причиною відмови стало небажання дотримуватися ізоляції протягом 14-ти днів. Однак, насправді у бойкоті росіян приховані політичні мотиви.

Приблизно в ті ж строки сусіди збираються провести національний чемпіонат в окупованому Криму. Зрозуміло, що на анексований півострів учасники змагань збираються добиратися не через територію України, а з порушенням чинного українського законодавства. Порушуючи яке, російські спортсмени і тренери повинні отримати заборону для в’їзду на територію України.

Чемпіонат Європи пройде в Києві з 26-го по 29 листопада. У турнірі візьмуть участь близько 300 спортсменок з 39 країн.

Источник

Новости Украины