Львів попрощався з двома Героями (ФОТО, ВІДЕО)

Сьогодні Львів провів в останню дорогу ще двох Героїв. Юрій Костів та Сергій Кондратенко загинули, захищаючи Україну від російських окупантів. Про це пише Варта1.

Що відомо про наших Героїв:

Юрій Костів зі Стрия. Захоплювався боксом, кікбоксингом та автоспортом, а більшу частину життя присвятив військовій справі: у 2014 році вступив добровольцем до окремого батальйону «Айдар» Сухопутних військ ЗСУ. Згодом виконував бойові завдання у зоні проведення АТО. Напередодні повномасштабного вторгнення рф вступив до лав 80-ї бригади ДШВ.

За особистий героїзм, виявлений під час звільнення українських територій, був відзначений Почесним нагрудним знаком«Сталевий хрест».

У захисника залишилися мама, дружина, донька та брат.

Сергій Кондратенко з Донецька. У мирний час працював бухгалтером у Приватному акціонерному товаристві «Український бекон».

Із початком повномасштабного вторгнення родина Кондратенків була змушена перебратися до міста Тульчин Вінницької області, де Сергій працював у ТОВ «Вінницька птахофабрика».

Свій вільний час присвячував родині, вів активний спосіб життя, захоплювався кінематографом.

Наприкінці 2022 року став на захист Батьківщини від російських окупантів. Виконував бойові завдання на східному напрямку у лавах 80-ї бригади ДШВ.
У захисника залишилися дружина, двоє доньок, батьки, брат та теща.

Фото та відео Варта1:

Поховали Героїв на Личаківському кладовищі.

Джерело

Новости Украины