Львівські медики протезували молоду дівчину, яка втратила ногу у страшній ДТП

У Львові медики протезували 26-річну львів’янку Вікторію Хемич, яка втратила ногу внаслідок ДТП. Про це повідомляє Перше медичне об’єднання Львова.

Автопригода сталася 9 грудня неподалік театру опери і балету. Унаслідок аварії львів’янці 1997 року народження ампутували ногу, правоохоронці відкрили кримінальне провадження. На пішохідному переході приміська маршрутка №184 збила Вікторію і протягнула на кілька метрів так, що нога дівчини потрапила під переднє колесо. 

У важкому стані, з масивною крововтратою та пошматованою ногою швидка доправила Вікторію до Національного реабілітаційного Центру НЕЗЛАМНІ. Щоб врятувати життя молодої жінки, лікарі мали ампутувати нежиттєздатну кінцівку та провести масивне переливання компонентів крові. Після реабілітації дівчина отримала протез  і вправно на ньому ходить.

Попри пережите, Вікторія завжди позитивна та усміхнена. І тепер своїм прикладом надихає пацієнтів реабілітаційного Центру.

Читайте також: у Львові біля Оперного театру маршрутка збила жінку

Вона приєдналась до команди спеціалістів, покликання яких – лікувати, протезувати та реабілітувати українців вдома — в Україні.

Джерело

Новости Украины