Малиновський: У поєдинку із Шотландією потрібно витримати 90 хвилин фізично

Малиновський: У поєдинку із Шотландією потрібно витримати 90 хвилин фізично

Фото: УАФ Малиновський хоче перемогти Шотландію

Півзахисник збірної України поділився очікуваннями від майбутнього поєдинку у Лізі націй.

Збірна України і віддасть усі сили у матчі із Шотландією в рамках Ліги націй. Це на передматчевій прес-конференції пообіцяв півзахисник української команди Руслан Малиновський.

За словами футболіста, команда провела роботу над помилками після розгромної поразки (0:3) від Шотландії.

«Краще такі матчі грати, коли у команди є мета, відповідальність. Ми знали, що після перемоги над Вірменією нам потрібен один результат із Шотландією. Ми завтра гратимемо на перемогу. Ми вже провели два матчі, потрібно правильно підготуватися до наступного, зробити висновки з попередньої гри з шотландцями, проаналізувати, що ми робили не так, як потрібно, завтра треба зіграти набагато якісніше.

Була різна гра та різні результати. Шотландці зробили висновки після першого матчу, дещо змінили. Я б не сказав, що у першому таймі вони набагато краще грали. У нас не вистачало завершення, останнього пасу. Якби ми забили у першому таймі, гра пішла б інакше. У завтрашньому поєдинку потрібно витримати 90 хвилин фізично. Ми маємо зіграти сильніше у цьому плані. Нам треба щось змінити, як це робили шотландці. Ми завтра маємо зіграти трохи інакше, агресивніше.

Звісно, ​​це вже третій матч. У кожному поєдинку збірна України виходить та грає за свою країну, за своїх бійців, за всіх, хто за нас переживає у погані чи добрі часи. У футболі завжди три результати, але головне — віддавати усі сили на полі. Тому ми віддаватимемо всі сили та сподіватимемося на позитивний результат», — зазначив Малиновський.

Нагадаємо, матч шостого туру групового етапу Ліги націй Україна — Шотландія відбудеться у вівторок, 27 вересня, у Кракові на стадіоні ім. Юзефа Пілсудського. Стартовий свисток у зустрічі пролунає о 21:45 за київським часом.

Підопічні Петракова відстають у турнірній таблиці від суперника на два очки. Таким чином в очному поєдинку збірну України влаштує лише перемога.

Джерело

Новости Украины