Малюйте хліб, щоб не забути, який він має вигляд — рашистські грабіжники похвалилися піаром на мелітопольських дітях

Рисуйте хлеб, чтобы не забыть, как он выглядит -  рашисткие грабители похвастались пиаром на мелитопольских детях

На честь Дня захисту дітей, рашистський ДУП "державний зерновий оператор", який з перших місяців війни вивозить зерно з Мелітопольщини в немислимих масштабах, невигадливо зробив рекламу на дітях.

Дітей, евакуйованих з окупованих територій відправили на Бердянський хлібокомбінат пекти плюшки.

За словами директорки відділу протоколу ДУП "Державний зерновий оператор" Нани Кавтарадзе, захід спрямований на те, щоб виховати з українських дітей благотворче покоління, щоб ті події, які відбуваються зараз, не повторилися надалі. Які саме події мала на увазі жінка під своїм наративом, уточнювати не будемо.

Рашисти наголосили, що після екскурсії хлібокомбінатом, діти отримали солодкі подарунки від народного фронту та спортивне спорядження від… слідчого комітету окупаційної влади в Запорізькій області.

Аби діти не забували про культурні традиції та цінності хліба, зерновий оператор також запустив конкурс дитячого малюнка "я малюю хліб".

Цілком логічний конкурс, враховуючи, що зерновий оператор вивозить зерно з окупованих територій у немислимих обсягах. Тільки з Бердянська в травні рашисти вивезли близько 70 тонн української пшениці. В акваторії Азовського моря за місяць нарахували понад десять російських суден, які незаконно заходили в порти.

У середині травня окупанти також відзвітували про масштабну крадіжку українського зерна в Мелітополі. Лише в першому кварталі 2023 року рашисти вивезли 250 тисяч тонн зерна місцевого виробництва.

Джерело

Новости Украины